nieuws

Groothandel Rensa neemt warmtepompen Inventum op in catalogus

Geen categorie

Vanaf 20 maart jl. heeft Rensa de warmtepompen en boilers van Inventum opgenomen in haar assortiment. Deze uitbreiding betekent een verdere verbreding en verdieping van het assortiment verwarmings -en ventilatieproducten.

Inventum is fabrikant van ventilatiewarmtepompen, grote elektra boilers en CV boilers maar ook van Q Line, Modesto® keukenboiler, Aqua Spot® kookkraan en AquaSafe® boiler. De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een warmtepomptoestel dat in de plaats kan komen voor een ventilatiebox in de woning. De Ecolution haalt warmte uit de ventilatielucht, verrijkt dit middels de warmtepomp en voegt de warmte toe aan tapwater en/of CV.

Dankzij de samenwerking met Inventum biedt Rensa de installateur een nog beter programma op het gebied van duurzame ventilatie.

www.rensa.nl

Reageer op dit artikel