nieuws

Thercon en ThermoNoord bundelen de krachten

Geen categorie

Thercon en ThermoNoord hebben de krachten gebundeld. Vanaf 1 februari 2012 zal het merk FUJITSU als “hightech klimaatoplossing” worden vermarkt door beide bedrijven.

Dat betekent dat GENERAL en FUJITSU, beide merken van de Japanse groep Fujitsu-General, nu door Thercon bv verdeeld worden op de Nederlandse markt.

Hoe zijn de rollen verdeeld?

Thercon zal zich als importeur o.a. toeleggen op de promotionele activiteiten en de technische documentatie. Zowel ThermoNoord als Thercon zullen zich bezighouden met het adviseren en leveren van de lucht/lucht warmtepomp systemen van het merk FUIJITSU bij de adviseur en installateur. ThermoNoord blijft dus distributeur met dezelfde prijzen en service.
FUJITSU zal nog meer gepositioneerd worden als hightech specialist op het vlak van AircoHeaters en VRF systemen (lucht/lucht warmtepompen), enerzijds voor de woningbouw maar vooral voor de utiliteitsbouw. Het merk GENERAL zal verder evolueren als duurzame verwarmingsoplossing o.b.v. lucht/water warmtepompen en zonneboilers, en is vooral gericht naar de woningbouw. Zo kunnen beide merken FUJITSU en GENERAL complementair verder groeien in Nederland.

Voor de professionele klanten van Thercon zal het misschien even wennen zijn om van het merk GENERAL om te switchen naar FUJITSU voor de lucht/lucht systemen. Maar wij verzekeren dat het Thercon team klaar staat om u hierbij te begeleiden en te assisteren.

Meer informatie

www.thercon.nl

www.generalbenelux.com

www.fujitsuclimate.nl

www.thermonoord.nl

Reageer op dit artikel