nieuws

NIBE Energietechniek B.V. stelt nieuwe Sales Engineer aan voor Noord- en Zuid-Holland

Geen categorie

Met ingang van 1 maart a.s. treedt Erik Numan (40) bij NIBE Energietechniek B.V. in dienst in de functie van Sales Engineer regio West. Erik volgt Rob van Bergenhenegouwen op, die sinds 1 januari jl. bij NIBE werkzaam is als Projectleider Techniek.

Erik Numan heeft in zijn carrière brede commerciële ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, onder meer als commercieel-technisch medewerker en hoofd binnendienst. Sinds 1995 was hij hoofdzakelijk werkzaam in de klimaattechniek, waar hij zich met name richtte op de verkoop van producten op het gebied van ventilatie, airconditioning en cv-ketels. De laatste 5 jaar richtte hij als Sales Engineer zijn aandacht vooral op de advisering en verkoop van airconditioning. Vanuit deze functie deed hij tevens de nodige kennis op ten aanzien van lucht/water warmtepompsystemen.

In zijn nieuwe functie zal Erik Numan zich in regio West, die een belangrijk deel van Noord- en Zuid-Holland beslaat, primair richten op het bezoeken en adviseren van installateurs, installatieadviesbureaus, architecten, groothandels en woningcorporaties.

Reageer op dit artikel