nieuws

WBSO-aanvraagtermijn 2012 sluit over drie weken

Geen categorie

Op 30 november jl. sloot de eerste indieningsperiode voor het jaar 2012 voor de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk). Ruim 20.000 aanvragers wisten de digitale weg naar het indienen te vinden. Ook voor partijen in de warmtepompindustrie biedt de WBSO interessante mogelijkheden.

Mocht u onverhoopt nog geen aanvraag voor het jaar 2012 hebben ingediend, maar bent u dit wel van plan, dan kunt u tot en met 31 december 2011 uw aanvraag indienen om gebruik te kunnen maken van de WBSO op 1 februari 2012.

In de decemberuitgave van Vakblad Warmtepompen, die op 23 december verschijnt, leest u meer over deze – en andere interessante – subsidieregelingen met betrekking tot de opwekking van duurzame energie en warmte.

De website voor de WBSO vindt u hier

Reageer op dit artikel