nieuws

Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem nu tweejaarlijks

Geen categorie

Vanuit de markt kreeg Evenementenhal Gorinchem regelmatig de vraag om Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem te laten plaatsvinden in oneven jaren, met andere woorden: in een tweejaarlijkse cyclus. Daarom is er besloten om zowel Installatie Vakbeurs als Klimaatvak Gorinchem, jaargang 2012, niet te laten plaatsvinden.

Evenementenhal Gorinchem houdt haar deuren open voor een ander evenement in de even jaren. In 2013 zal Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem weer plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie van Evenementenhal is ervan overtuigd dat op deze manier van twee kwalitatief goede vakbeurzen plaatsvinden.

Installatie Venray en Installatie Hardenberg blijven wel jaarlijks plaatsvinden. Installatie Vakbeurs Venray die plaats vindt op 17, 18 en 19 april 2012 en in het najaar vindt Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats, op 11, 12 en 13 september 2012.

Reageer op dit artikel