nieuws

Airview Luchtbehandeling introduceert nieuwe koudwatermachines en warmtepompen

Geen categorie

Airview Luchtbehandeling introduceert met de AQWL en AQWH een nieuwe serie van energie-efficiënte luchtgekoelde koudwatermachines en warmtepompen.

De AQWL en AQWH zijn uitgevoerd met scroll compressoren en koudemiddel R410A. De units zijn leverbaar in 5 types met een koelvermogen van 380 tot 630 kW en een verwarmingscapaciteit van 418 tot ruim 700 kW.

De nieuwe koudwatermachines en warmtepompen zijn uitgevoerd met een volledig dubbel en symmetrisch ontworpen koelcircuit, resulterend in een gereduceerde koelleidinglengte en een lagere drukval. De twee naast elkaar geplaatste V-vormige condensorblokken zorgen voor een W-vormige unit met een geoptimaliseerde luchtverdeling en een energiezuinige werking, welke tot uitdrukking komt in de ESEER-waardes tot 4,1 en de COP-waardes tot ruim 3,2.

Reageer op dit artikel