nieuws

Boek moet woningen energiezuiniger te maken

Geen categorie

Bestaande woningen kunnen energiezuinig worden gemaakte met behulp van de publicatie ‘Energiebesparingsmogelijkheden bestaande woningen: uitwerkinginstructie op basis van toolkitconcepten’. De uitgave biedt hiervoor in tekeningen uitgewerkte bouwkundige en installatietechnische oplossingen. Het boek is een uitgave van SBR, kennisplatform voor de bouw, en ISSO, het kennisinstituut voor de installatiesector. De uitgave is een praktische instructie voor het uitvoeren van de kant-en-klare renovatieconcepten uit de ‘Toolkit bestaande woningbouw’ voor bouwers en installateurs, van uitgeverij Æneas.

‘Energiebesparingsmogelijkheden bestaande woningen’ is geschikt als communicatiemiddel tussen opdrachtgevers en bouw- en installatie-experts, biedt praktische informatie voor bouwer en installateur om de groeiende bestaande voorraad in ons land energiezuiniger te maken, en helpt het ontwerp- en uitvoeringsproces te sturen.

De uitgave is te koop via SBR, ISBN 978-90-5367-519-9.

Reageer op dit artikel