nieuws

Geen subsidie meer voor isolatieglas

Geen categorie

Het plaatsen van isolatieglas komt niet langer in aanmerking voor subsidie. De pot is geheel leeg.

De regeling liep vanaf 1 oktober 2009 en zou sluiten op 31 december 2010 als de subsidie nog toerijkend was. Maar omdat meer dan honderdduizend huishoudens de subsidie hebben aangesproken, is het potje van 45 miljoen euro al geheel uitgeput.
Het waardebonnen die via Agentschap NL konden worden aangevraagd, was het mogelijk om 35 euro per vierkante meter glas korting te krijgen op glas met een U-waarde van maximaal 1,6 W / m⊃2;.K. Op de regeling stond een minimum van 5 vierkante meter HR+- of HR++-glas.
Reeds uitgegeven bonnen kunnen nog wel worden verzilverd. Dat moet binnen vier maanden na uitgave. Zetters hebben vervolgens vier maanden de tijd om de bonnen bij het Rijk te declareren.

Reageer op dit artikel