nieuws

Week van de Koude trekt ten strijde tegen R22

Geen categorie

p dinsdag 7 december 2010 vindt de derde Week van de Koude plaats in het Regardz Meeting Center in Amersfoort. Op dit congres is er aandacht voor actuele ontwikkelingen en innovaties en worden verschillende standpunten belicht. Praktijk ontmoet beleid tijdens debatten, workshops en praktijk cases.

Tijdens het congres wordt aandacht besteed aan uiteenlopende actuele onderwerpen.

* Welke koeling in duurzame huisvesting?
* Uitfasering R22: welke keuze, HFK-retrofit of natuurlijke koudemiddelen?
* Mondiale koudemiddelenontwikkelingen
* Energie efficiency en veiligheid versus duurzaamheid
* F-gassen-regelgeving en certificering
* CO2 koeling in supermarkten
* HFK-ontwikkelingen
* Innovatieve duurzame praktijkcases

Op het congres verwelkomen we medewerkers uit verschillende branches. Deelname is zeker interessant voor supermarkten, het bedrijfsleven, koel/vrieshuizen, installateurs, gemeenten, de rijksoverheid en de vastgoedsector.
De Week van de Koude wordt georganiseerd door Agentschap NL in nauwe samenwerking met de NVKL (Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling), KNVvK (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude) en VERAC (Vereniging van leveranciers van airconditioningapparatuur).

Aanmelden kan via de website van AgentschapNL.

Reageer op dit artikel