nieuws

Nieuw onderzoek leveranciers warmtepompen

Geen categorie

De warmtepomptechnologie is nu echt doorgebroken. Voor architecten, energieadviseurs en opdrachtgevers is de toepassing van warmtepompen een vanzelfsprekende optie die zij mee wegen bij vrijwel alle nieuwbouw- en renovatieprojecten. De tendens was al langer merkbaar maar wat zijn de veranderingen ten opzichte van 2009?

Het vakblad Warmtepompen heeft een grootschalig onderzoek verricht naar de mening van leveranciers van warmtepompen over de markt. Wat vinden leveranciers van de overheid? En hoe denken ze over architecten en woningbouwcorporaties? En ten slotte: hoe beoordelen ze hun eigen positie.

De resultaten van het onderzoek zijn verwoord in het rapport ‘Wat vindt de markt’.  U kunt het rapport hier downloaden. Doe er uw voordeel mee.

Reageer op dit artikel