nieuws

Daikin opent nieuw trainingscentrum

Geen categorie

Daikin Airconditioning Netherlands heeft haar opleidingsfaciliteiten onlangs verder uitgebreid met een state of the art trainingscentrum. De nieuwe trainingsruimte in het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel sluit aan bij de missie van Daikin: de kennis over slimme, energiebesparende binnenklimaat- en koeloplossingen zo breed mogelijk uitdragen. Het trainingscentrum is volledig ingericht op het overbrengen van praktische kennis.

Er staan diverse werkende DX-systemen en lucht/water-warmtepompsystemen opgesteld die worden ingezet voor de split en Daikin Altherma servicetrainingen. Ook wordt het centrum veelvuldig bezocht door installateurs en eindgebruikers met praktische vragen.
Jaarlijks ontvangt Daikin circa 1.000 cursisten op haar vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn en Capelle aan den IJssel. Naast de genoemde servicetrainingen omvat het brede opleidingsprogramma ontwerp- en installatietrainingen voor DX-systemen en lucht/water-warmtepompsystemen. In de nabije toekomst zal dit programma uitgebreid worden met trainingen voor koudwatermachines en koel- en vriessystemen, de andere twee groeipilaren van Daikin.

Reageer op dit artikel