nieuws

Congres ‘Verduurzaming van de bestaande woningbouw in de praktijk’

Geen categorie


De Smart Hybrid Foundation houdt 10 juni een congres over verduurzaming van de bestaande woningbouw in de praktijk in Burgers Zoo in Arnhem. De SHF organiseert deze dag specifiek voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, installatie bedrijven en adviesbureau’s.

Op dit congres gaan sprekers van o.a. Energietransitie, GasTerra, TNO, SHF, maar ook ervaringsdeskundigen (zowel woningbouwvereniging, installateur, als gebruiker) op deze dag uitgebreid antwoord geven op vragen over lucht/water (hybride) warmtepompen.
De volgende vragen komen aan bod:

• Hoe komen we van energiebesparingsbeleid naar labelsprongen in de praktijk?

• Lucht/water (Hybride) warmtepompen, hoe steekt de techniek in elkaar en hoe veelzijdig is die techniek nu in de dagelijkse praktijk?

• Waar moet men bij de keuze van het type lucht/water warmtepomp en het installeren ervan op letten?

• Welke energetische prestaties en welk comfort, zowel verwarmen als koelen, mogen we verwachten?

Specifiek zal aandacht worden besteed aan de in de markt volop levende vragen over het realiseren van kosteneffectieve sprongen in het energielabel in de bestaande woningbouw. Op 10 juni zal tevens voor de bezoekers van het congres door de Smart Hybrid Foundation een compleet technologieplein worden ingericht, waar men uitgebreid geïnformeerd wordt over de mogelijkheden en oplossingen voor zijn/haar eigen specifieke situatie. Tijdens de lunch en het “walking dinner” is er uitgebreid gelegenheid uw kennis en inzicht te verbreden bij de leveranciers en ervaringsdeskundigen op dit technologieplein.

Aanmelding voor het congres is mogelijk vanaf 27 januari 2010 via www.shf-online.nl/congres

Reageer op dit artikel