nieuws

Beheer & Analyse software

Geen categorie

Het eerste product van de nieuwe Vabi Vastgoed softwarelijn is het speciaal voor woningcorporaties ontwikkelde Beheer & Analyse programma, welke sinds september 2008 op de markt is. Het programma biedt een uitgebreide ondersteuning voor mutatiebeheer en voor het verwerken van renovaties van grote woningvoorraden. Het programma kan verschillende analyses maken voor een strategisch voorraadbeleid en kan in het primaire systeem worden geïntegreerd met de bijhorende connector.


Vabi werkt samen met TNO tevens aan twee andere producten voor deze nieuwe softwarelijn. Energie en CO2 Beleid is de naam van het tweede programma, dat op basis van 40 scenario’s bepaalt hoe de doelstellingen van een woningcorporatie betreffende CO2-reductie, energie en investeringen het beste gerealiseerd kunnen worden. Het programma is sinds januari van dit jaar op de markt. Tenslotte is er het Integraal Beleid programma. Dit programma onderzoekt de consequenties van de verschillende 40 scenario’s op het gebied van gezondheidsonderhoud, geluidsisolatie, binnenmilieu en huurbeleid. Het is nog onbekend wanneer dit programma op de markt komt. De drie programma’s beschikken over uitgebreide mogelijkheden om de analyses en uitkomsten te rapporteren. De uitkomsten kunnen in Word, Excel, PowerPoint en Google Maps worden gezet.
Vabi laat tevens weten dat er nieuwe versies beschikbaar zijn van EPN VA122 (v 2.37) en van VA114 Gebouwensimulatie (v2.28). Bezoek hun website voor meer details.

Reageer op dit artikel