congres

Geen categorie

Warmtepompen Innovatieroute op VSK

Warmtepompen Innovatieroute op VSK

Tijdens de vakbeurs VSK in Utrecht, organiseert Vakblad Warmtepompen op woensdag 7 en donderdag 8 februari de gratis Warmtepompen Innovatieroute 2018. Door met ons mee te lopen wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. 

Nederland  staat aan de vooravond van een grote groei van het aantal warmtepompen in woonhuizen en gebouwen. Dit zei de kersverse voorzitter van de Dutch Heatpump Association (DHPA) eind vorig jaar tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres in Veenendaal. Omdat het gaat om een relatief nieuwe techniek zijn er nog veel vragen. Als u die ook heeft, dan kan de Innovatieroute uitkomst bieden. Maar ook als u wil weten wat de actuele stand van zaken is rond de warmtepomptechnologie en de toepassingen. De route richt zijn op architecten, installatieadviseurs en medewerkers van  vastgoedbedrijven en woningcorporaties.

Langs warmtepomp-stands

Als deelnemer aan de Warmtepompen Innovatieroute 2018 wordt u in een groep van maximaal vijftien personen langs een aantal warmtepomp-stands geleid. Bij iedere stand geeft een expert u 15 minuten lang uitleg over een onderwerp dat aan de toepassing van warmtepompen is gerelateerd. Zo bent u in anderhalf uur volledig bijgepraat. Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn onder meer Itho Daalderop, Nathan, Viessmann, Daikin en Remeha.

Deelname aan Warmtepompen Innovatieroute

De Innovatieroute wordt op woensdag 7 en donderdag 8 februari gehouden; op beide dagen is er ’s morgens een route (van 10:30 tot 12:05) en ’s middags (van 14:45 tot 16:20). Bij opgave krijgt u een mail waarin staat aangegeven waar de route start. Wees er snel bij want vol is vol! Deelname is gratis, maar alleen voor architecten, installatieadviseurs en medewerkers van  vastgoedbedrijven en woningcorporaties. Behoort u tot deze doelgroep, dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden. We zitten vol!

[contact-form-7 id=”5783″ title=”Innovatieroute_vsk_vol”]

 

Reageer op dit artikel