congres

Geen categorie

Inschrijving Nederlandse Warmtepomp Award 2017

Inschrijving Nederlandse Warmtepomp Award 2017

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres 2017, dat op 14 december plaatsvindt in Veenendaal, wordt een award uitgereikt voor een woningbouwproject waarin op innovatieve wijze gebruik is gemaakt van een warmtepomp. Behalve de projecten die tijdens het congres worden besproken, kunnen ook andere praktijkvoorbeelden  meedingen voor deze award.

Met de Nederlandse Warmtepomp Award spreekt de congresorganisatie waardering uit voor een marktpartij die bij een concreet (recent uitgevoerd of nog in uitvoering zijnd) project op innovatieve wijze bijdraagt aan verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Award en redactionele aandacht
Projecten die een kans maken op deze award betreffen zowel nieuwbouw- als renovatie, en er wordt geen beperking opgelegd aan het woningtype: zowel vrijstaande en geschakelde woningen, als appartementsblokken kunnen in aanmerking komen. Naast ontvangst van de award en de mogelijkheid om het awardlogo in eigen communicatiemiddelen te gebruiken, zal aan het winnende project aandacht worden besteed in Vakblad Warmtepompen en op www.http://www.vakbladwarmtepompen.nl.

Aanmelden
Marktpartijen die mee willen dingen voor de award kunnen nog tot vrijdag 8 december 12.00 uur hun project aanmelden. Om voor de award te worden genomineerd, moet deze aanmelding bestaan uit:

• Een beknopte projectbeschrijving (max. 200 woorden). Hierin moet aandacht worden besteed aan:
– Het type project (nieuwbouw/renovatie, opleverdatum, locatie)
– De gebouwgebonden installaties
– De specifieke rol van de warmtepomp in het geheel
– De (te verwachten) duurzaamheidsprestaties (mate van energiebesparing)
– Het onderscheidend vermogen van dit project: waarom is het bijzonder/innovatief?
• Een of meerdere foto’s / schetsen van het project

Inzenden
Inzendingen kunnen voor vrijdag 8 december 12.00 uur worden gestuurd naar basroestenberg@vakmedianet.nl, onder vermelding van ‘Award warmtepompcongres 2017’. De jury bestaat uit leden van de congresorganisatie en bepaalt op basis van een objectief en onafhankelijk oordeel welke drie projecten worden genomineerd en welk project uiteindelijk als awardwinnaar uit de bus komt. Over de uitslag kan vervolgens niet worden gecorrespondeerd.

Van der Valk Hotel VeenendaalCongresinformatie
Donderdag 14 december organiseren Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen het Nederlands Warmtepomp Congres 2017. Lezers van vakblad Warmtepompen krijgen een interessante korting op de entreeprijs van dit congres. 
Datum: donderdag 14 december 2017
Tijd: 13.00 (inloop) / 13.30 (start congres)
Locatie: Hotel Van der Valk, Veenendaal
Programma en inschrijven: http://nederlandswarmtepompcongres.nl/

Reageer op dit artikel