congres

Geen categorie

Oproep abstracts papers voor ‘Research Track’-event over bodemwarmtepompen

Oproep abstracts papers voor ‘Research Track’-event over bodemwarmtepompen

De International Ground Source Heat Pump Association organiseert in september 2018 in Zweden het tweede IGSHPA Research Track. Tijdens deze conferentie wordt – in navolging van de eerste ‘Track’ die eerder dit jaar in Denver plaatsvond – onderzoek gepresenteerd met betrekking tot bodemwarmtepompen. 

Bedrijven en organisaties worden ook dit keer uitgenodigd om ‘abstracts’ in te dienen die als basis kunnen dien voor een presentatie. Daarvoor gelden de volgende deadlines:
• Uiterste inleverdatum abstracts: 31 oktober 2017
• Beoordelingen abstracts afgerond, auteurs geïnformeerd: 30 november 2017
• Uiterste inleverdatum papers: 28 februari 2018
• Reviews paper reviews compleet, auteurs geïnformeerd: 15 juni 2018

Publicatie van papers
Tijdens het evenement wordt kennis gedeeld over de nieuwste technologische innovaties en is er ruimte om te netwerken met andere experts. Net als na de eerste IGSHPA Reseach Track worden alle in de conferentie besproken papers na afloop gepubliceerd in een vrij toegankelijk online archief. De papers van het vorige Research Track staan hier online.

Meer informatie over het event en de onderwerpen die er worden besproken, is te vinden op de website van KTH, de Zweedse technische universiteit die mede-organisator en gastheer van deze ‘Track’ is.

Reageer op dit artikel