congres

Geen categorie

Congres op 22 november over innovaties in de koudetechniek en warmtepompen

Congres op 22 november over innovaties in de koudetechniek en warmtepompen

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de koudetechniek en rond warmtepompen, kom dan op 22 november naar Aeres Tech in Ede voor het najaarscongres van de KNVvK en RCC K&L.

Voor ondernemers is het van groot belang om te weten wat de innovaties in hun sector zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de koudetechniek en warmtepompen. De innovaties kunnen u op nieuwe ideeën brengen en in het beste geval kunt u ze direct toepassen. We organiseren dit congres voor vakmensen die voorop willen lopen en open staan voor nieuwe ontwikkelingen en technieken. U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koude- en luchtbehandeling.

Voor installateurs, ontwerpers en andere professionals
Het programma is opgezet voor installateurs, technisch adviseurs, productspecialisten, projectmanagers, eindgebruikers, ontwerpers en elke professional die (in)direct te maken heeft met koudetechniek en warmtepompen.

Uiteenlopende innovaties
Tijdens het congres passeren diverse innovaties de revue, waaronder magnetische koeling, hydraatslurry, thermo-akoestische warmtepompen, hoogtemperatuurwarmtepompen, het innovatieve project Snow World in Zoetermeer, een nieuw adiabatisch koelsysteem voor CO2-koelinstallaties, en een nieuw type compactafscheider.

Netwerkborrel
Er is ook volop mogelijkheid tot netwerken; zowel tussen de presentaties door als aan het einde van de dag met een hapje en een drankje.

Meer informatie vindt u op deze website. Direcht inschrijven voor het congres kan hier.  (Lezers van RCC K&L krijgen 100 euro korting)

Reageer op dit artikel