congres

Geen categorie

Conferentie over warmtepompen in Neurenberg

Conferentie over warmtepompen in Neurenberg

In het jaar tussen twee Chillventa’s – zoals dit jaar – wordt de Duitse stad Neurenberg de Heat Pump City gehouden. Dit  is een conferentie met 

lezingen en presentaties over warmtepompen. De organisatie verwacht op de conferentie, die op 24 en 25 oktober plaatsvindt, de Europese warmtepomptop te kunnen verwelkomen.

 

 

Heat Pump City heeft drie hoofdthema’s

Markten:
Nationale en wereldwijde duurzaamheid is het centrale thema van de Europese Warmtepomptop. Ontdek alles over de regelgeving en wetten die de toekomst van de warmtepompmarkt bepalen.

Onderzoek & Ontwikkeling:
Hybride en ‘Fuel-Driven’-systemen, oplossingen voor Zero-energie-gebouwen, Smart Grids en zonne-energie-absorptiewarmtepompen – informatie over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Componenten en productontwikkeling:
Pompen en besturingssystemen samen met compressoren, warmtewisselaars, maar ook koudemiddelen en ventilatoren – ze zijn allemaal onderworpen aan constante verfijning. Leer wie de meest innovatieve fabrikanten van onderdelen zijn.

Industrie en handel:
Ontdek de diversiteit van moderne warmtepomptoepassingen over de hele wereld in een industriële en commerciële context.

Foyer-Expo

De Europese Heat Pump Summit wordt ondersteund door een exclusieve Foyer-Expo. Dit platform presenteert productinnovaties van toonaangevende bedrijven. Tegelijkertijd biedt de tentoonstelling uitgangspunten voor waardevolle contacten en gespecialiseerde discussies.

Klik hier voor het gehele programma en hier voor de sprekers.

Bron: European Heat Pump Summit

Reageer op dit artikel