Fluke introduceert warmtebeeldcamera met 'lasersharp autofocus'

Met de Ti300+ introduceert Fluke een nieuwe warmtebeeldcamera met 320 x 240 infraroodresolutie en een meetbereik van -20 tot 650 °C. Het instrument is voorzien van IR-Fusion met AutoBlend-technologie. Hiermee wordt gelijktijdig met het warmtebeeld een beeld in het zichtbare spectrum genomen.
Delen:

De gebruiker kan het beeld op de camera of de rapportagesoftware volledig in infrarood of als een normale foto (in zichtbaar licht) bekijken, en in alle gradaties daar tussenin. Dit maakt het herkennen of identificeren van objecten veel gemakkelijker. Een andere eigenschap van de Fluke Ti300+ is LaserSharp Autofocus, waarmee volgens leverancier Euro-Index altijd haarscherpe warmtebeelden worden genomen. Een laser meet de afstand tot het object en vervolgens wordt de focus daarop ingesteld, waardoor zelfs objecten achter gaashekwerk scherp worden weergegeven. Handmatig scherpstellen is natuurlijk ook mogelijk.
De Ti300+ is compatibel met de gratis Fluke Connect-desktopsoftware en -app. De warmtebeeldcamera wordt geleverd met een draagkoffer en twee Li-Ion accu’s.

Meer informatie: Euro-Index