Lente-akkoord, VLA en ISSO organiseren 'Dag van de Binnenlucht'

Volgens Lente-akkoord, VLA (Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten) en ISSO is de kwaliteit van de lucht in woningen veel slechter dan vaak wordt gedacht. De drie platformen organiseren daarom op 2 november gezamenlijk de Dag van de Binnenlucht.

Een woning goed isoleren én tegelijk goed ventileren: het klinkt als een tegenstelling. Ventileren kost energie, maar is noodzakelijk om gezonde lucht te garanderen. Tijdens de dag van de Binnenlucht worden de nieuwste inzichten en innovaties getoond en gaan bezoekers naar huis ‘met praktisch toepasbare kennis’, aldus de organisatoren.

Doelgroep en locatie
De Dag start met met plenaire lezingen van onder andere Michael Rutgers, directeur van het Longfonds. Daarna kunnen bezoekers kiezen uit een aantal deelsessies over verschillende onderwerpen. De doelgroep van het evenement bestaat uit ‘iedereen die betrokken is bij wonen en woningbouw’, zoals bewoners, corporatiemedewerkers, projectontwikkelaars, bouwers, installateurs, adviseurs, vastgoedbeleggers, ambtenaren, fabrikanten en toeleveranciers.
Het evenement vindt plaats op donderdag 2 november 2017 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De zaal is open vanaf 9.30 uur, het inhoudelijk programma duurt van 10.00 tot 15.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Let op: er is maximaal plaats voor 200 deelnemers.

Klik hier voor nadere informatie over programma, kosten en aanmelding.