Nederlands Warmtepomp Congres: nog 1 week!

De sprekers worden gebriefd, de jury buigt zich over nominaties voor de Nederlandse Warmtepomp Awards en de zaal wordt op orde gemaakt. Nog maar 6 dagen te gaan voordat het Nederlands Warmtepomp Congres 2017 plaatsvindt. Wie dit kennisevent wil bijwonen, moet snel zijn: er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij en over een paar dagen sluit de inschrijving.
Delen:

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres 2017 wordt een actueel en realistisch beeld geschetst van de kansen en mogelijkheden voor warmtepompconcepten in woningen.  Welk systeem is in welke situatie het meest geschikt? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten daarbij? Hoe kunnen bron, warmtepomp en afgiftesysteem optimaal samenwerken, en wat is het beste recept voor een integrale aanpak?
Op deze en tal van andere vragen geven experts zoals Jan Willem van de Groep, Coos Schouten, Frank Agterberg en Ronald Schilt antwoord aan de hand van spraakmakende voorbeeldprojecten.  Zo doen bezoekers kennis op en worden ze  geïnspireerd door concepten die nu al in de praktijk worden gebracht.

Bezoek warmtepompinstallatie
In het congresprogramma is ook voldoende tijd ingeruimd om te netwerken en bij te praten. In een van de pauzes in het programma kan bovendien een bezoek worden gebracht aan de warmtepompinstallatie van de congreslocatie, het Van der Valk-hotel. De keten streeft een duurzame bedrijfsvoering na en maakt gebruik van een centrale Clivet-warmtepomp voor verwarming en koeling. Voor deelname aan dit bezoek, dat wordt begeleid door een deskundige die uitleg geeft, kunnen bezoekers zich bij binnenkomst melden. Let op: het aantal deelnemers voor dit bezoek is gelimiteerd.

warmtepomp

De Clivet-warmtepomp van Van der Valk Veenendaal.

Warmtepompproject van het Jaar
Een speciaal afsluitend onderdeel van het congres is de uitreiking van de ‘Warmtepompproject van het Jaar’-award. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage kan levert aan de energietransitie.

Meer informatie over het programma, de sprekers, en een inschrijfformulier zijn te vinden op de congreswebsite http://www.nederlandswarmtepompcongres.nl.

Let op! Lezers en bezoekers van de websites van Vakblad Warmtepompen, Gawalo, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, de Architect komen in aanmerking voor een interessante korting op de toegangsprijs!