nieuws

Drie finalisten Uneto-VNI Innovatie Award 2018 bekendgemaakt

Projecten

Na een spannende eerste stemronde zijn vandaag de drie finalisten voor de Uneto-VNI Innovatie Award bekendgemaakt. De genomineerde projecten die tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 10 oktober om de hoofdprijs strijden, zijn ‘de Maastunnel’, ‘Naturalis’ en ‘Ben Olde’.

Drie finalisten Uneto-VNI Innovatie Award 2018 bekendgemaakt

Uneto-VNI reikt de Innovatie Award dit jaar voor de tweede keer uit, Het doel van de award is om bedrijven te inspireren en waardering uit te spreken voor innovatie in de branche.

Pitchen voor publiek

De bedrijven achter de drie genomineerde projecten met de meeste stemmen mogen tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 10 oktober vertellen waarom juist zij in aanmerking komen voor de Uneto-VNI Innovatie Award 2018. Vervolgens bepalen de deelnemers aan het congres in een laatste stemronde wie de award wint.

Finalisten

De drie finalisten zijn:
• Maastunnel – Croonwolter&dros (kijk hier voor projectinformatie)
• Naturalis – Kuijpers Installaties en ULC Installatiegroep (kijk hier voor projectinformatie)
• Ben Oude Bijhuis – Hoffman Elektro (kijk hier voor projectinformatie)
De winnaar van de Uneto-VNI Innovatie Award kan rekenen op een kunstwerk, een cheque te besteden aan ontwikkeling en een bedrijfsbezoek aan een innovatief bedrijf.

Korting op toegangsprijs

Het congres waar de Award wordt uitgereikt vindt op 10 oktober plaats in ’s -Hertogenbosch, in het congrescentrum pal naast Vakbeurs Energie. Lezers van Vakblad Warmtepompen krijgen een interessante korting op de toegangsprijs voor het congres. Meer informatie over het programma en de wijze van inschrijving is te vinden op de congreswebsite.

> Leestip: In een interview ging de congresorganisatie onlangs in op de achterliggende gedachte van dit congres.

Reageer op dit artikel