nieuws

Warmtebeeldcamera kan communiceren met smartphone of tablet

Markt

De nieuwe Elektro Lijn THT33 is een compacte warmtebeeldcamera die kan communiceren met een smartphone of tablet, dankzij de gratis HTMercury-app (Android en iOS). Volgens leverancier Euro-Index biedt het instrument ‘uitstekende specificaties’, met een thermische resolutie van 80 x 80 pixels en een meetbereik van -20 tot 380 °C.

Warmtebeeldcamera kan communiceren met smartphone of tablet

De THT33-warmtebeeldcamera is met name geschikt voor de inspectie van elektrotechnische, mechanische, HVAC- en PV-installaties. Doordat het voldoet aan de IP54-standaard is het toestel bestand tegen vuil en water. De meetresultaten kunnen worden gedeeld via de app, of worden opgeslagen op het instrument.

Meer informatie: Euro-Index.

Reageer op dit artikel