nieuws

Warmtepomp Roadshow in oktober van start

Markt

Warmtepomp Roadshow in oktober van start

Installateurs kunnen vanaf oktober hun kennis over ontwikkelingen rondom de warmtepomp vergroten tijdens de Warmtepomp Roadshow georganiseerd door Centercon en LG. Gedurende twee maanden vinden er twaalf inspirerende en praktische ontbijtsessies plaats in heel Nederland, één in iedere provincie. Het delen van kennis op het gebied van warmtepompen staat hierbij centraal.

Doordat de Nederlandse regering het gebruik van gas de komende jaren drastisch gaat indammen, is het voor professionals cruciaal om up-to-date te blijven van ontwikkelingen rondom gasloos verwarmen. De Warmtepomp Roadshow biedt installateurs de mogelijkheid om zich gratis te laten bijspijkeren over alle belangrijke aspecten van de warmtepomp. In elke Nederlandse provincie vindt in oktober of november een ontbijtsessie plaats, met daarin drie aaneensluitende workshops. Na het volgen van de sessies – met gratis ontbijt – is de installateur volledig op de hoogte van alle belangrijke elementen, zoals wetten, subsidies en besluiten rondom gasloos bouwen.

Tips over ontwerp en afgiftesysteem

Tijdens de bijeenkomsten worden er praktische tips gegeven over onder meer het ontwerp, keuzes voor het afgiftesysteem en de verkoop van warmtepompen. Aansluitend aan de ontbijtsessie is er ruimte voor het stellen van vragen en volop mogelijkheid om met de experts van Centercon of LG in gesprek te gaan. De ontbijtsessies vinden plaats van 07.30 tot 10.00 uur en zijn gratis te bezoeken voor professionals uit de installatiebranche. Per locatie zijn er ongeveer dertig plekken beschikbaar.

Meer informatie over de locaties, bijbehorende data en het aanmeldformulier

Reageer op dit artikel