10 t/m 12 oktoberBrabanthallen

Partners

 

VSK
6 t/m 9 februari

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse trefpunt van professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Drie dagen innovatie, kennisdeling en… business! Vakbeurs Energie biedt inzicht in de nieuwste oplossingen, organiseert interactieve lezingen en live demonstraties en brengt standhouders en bezoekers bij elkaar. Bezoekers uit verschillende disciplines: van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management.

Nathan Systems

Nathan is expert op het gebied van duurzame verwarming, koeling en warmwatervoorziening. Wij zijn nauw betrokken bij diverse projecten, variërend van klein tot groot. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een geheel nieuwe wijk of de transformatie van een kantoorgebouw, Onze producten zijn veelzijdig inzetbaar. Onze kracht ligt in hoogwaardige producten, slimme energieconcepten en uitgebreide dienstverlening. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze totaaloplossingen: het combineren van producten van gerenommeerde Europese fabrikanten om duurzame klimaatconcepten te creëren met een maximaal rendement. Of het nu om nieuwbouw, transformatie of renovatie gaat, Nathan is uw geautoriseerde importeur en partner voor betrouwbare producten en duurzame klimaattechniek.

 

NIBE

NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. NIBE heeft ruim 40 jaar ervaring met warmtepompen. Het assortiment omvat een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor All-Electric en hybride oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw.

Door bij de ontwikkeling van warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt te nemen, onderscheiden warmtepompen van NIBE zich in kwaliteit én prestaties. Niets voor niets is NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika.

 

Remeha

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, warm water en koeling, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld.

 

 

Tonzon

TONZON is de uitvinder van een isolatietechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht die overal aanwezig is. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles.

 

 

Meer informatie
Ageeth Luisman
events@vmnmedia.nl
Tel: 06-53 723 319

Partner worden
Richard van Dijk
richardvandijk@vmnmedia.nl
Tel: 06- 33 031 474