nieuws

Interactieve datahub biedt informatie over Europese financiering van innovaties

Geen categorie

Interactieve datahub biedt informatie over Europese financiering van innovaties

Het SME Instrument van Horizon 2020 is ontwikkeld door de Europese Commissie. Het ondersteunt ambitieuze, internationaal georiënteerde bedrijven financieel bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en het verkennen van nieuwe markten. Via de interactieve datahub van het SME Instrument wordt op verschillende manieren toegang tot informatie hierover gedeeld.

 

Bezoekers van de website waar de datahub op staat, kunnen zelf kiezen op welke manier ze informatie gepresenteerd willen krijgen:

• op een kaart
• in een lijst van projecten
• in statistieken.

sme

Overzicht met financiering van bedrijven

Op de kaart staan bijvoorbeeld per regio welke bedrijven financiering hebben ontvangen. Met één klik op een pin (rood voor coördinatoren, groen voor partners) wordt daarbij informatie getoond over het project zelf. In de lijst met projecten kan een selectie per land, thema, call (datum) en type project (fase 1 of fase 2) worden gemaakt. Tot slot kunnen er ook statistieken worden gegenereerd, per land, thema, budget, call (datum) en type project (fase 1 of fase 2).

In het FAQ-document van het SME Instrument staat (Engelstalige) informatie met betrekking tot het aanvragen van financiering.

Reageer op dit artikel