nieuws

12e IEA Heat Pump Conference 2017 vindt plaats in Rotterdam

Geen categorie

Van 15 tot en met 18 mei 2017 vindt de 12e IEA Heat Pump Conference 2017 plaats, in het World Trade Center in Rotterdam. Het thema van de conferentie is: Rethink Energy, Act Now!

12e IEA Heat Pump Conference 2017 vindt plaats in Rotterdam

De conferentie begint op de eerste dag met een aantal workshops, en gaat door met drie dagen van presentaties. Meer dan 350 abstracts van hoge kwaliteit werden voor de conferentie ontvangen, wat resulteert in vier grote conferentie-tracks.
Keynote-presentaties van vooraanstaande deskundigen zullen elke ochtend- en middagsessie openen.

‘Warmtepompen als belangrijkste technologie in de energie-infrastructuur

In de plenaire openingssessie geven sprekers uit alle continenten hun visie:
• Michael Taylor van het Internationaal Agentschap voor hernieuwbare energie (Irena) zal zich richten op het onderwerp ‘Act Now’.
• Prof. Dr. Hans-Martin Henning van Fraunhofer ISE in Duitsland presenteert de positie van warmtepompen als belangrijkste technologie die al op korte termijn beschikbaar is in de energie-infrastructuur.
• Prof. Kensuke Fukushi uit Tokio presenteert een lezing over het effect van klimaatverandering op technologieën

Met deelnemers uit meer dan 30 landen is het evenement een belangrijke gebeurtenis voor beleidsmakers, bestuurders en vertegenwoordigers uit de industrie, nutsbedrijven en de publieke sector, R&D-managers en technologiesupporters, energie-managers, planners en consultants.

Lees hier meer informatie over het programma en de mogelijkheden tot registratie voor de conferentie.

Reageer op dit artikel