nieuws

‘Brain mee’ over nieuw bedrijfspand van adviesbureau Merosch

Geen categorie

‘Brain mee’ over nieuw bedrijfspand van adviesbureau Merosch

Energie- en installatie-adviesbureau Merosch heeft onlangs een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht. Voordat het bureau er zijn kantoor in vestigt, wil men het gebouw aanpassen tot ‘huisvesting die inspireert, energie geeft en een “living lab” is van toekomstige duurzame technieken en methoden’.

Aanstaande maandag vindt een ‘Merosch Open Office’ in deze gymzaal plaats, waarbij eenieder mee kan denken over dit te verduurzamen gebouw.

‘Brain mee’ over wat minimaal van Merosch wordt verwacht

Maandag 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid; volgens Merosch een mooie aanleiding om mensen te verzamelen die mee willen denken. Merosch nodigt daarom onder andere relaties, vakgenoten, leveranciers en architecten uit: voor nadere kennismaking, maar ook om te horen wat volgens hen niet mag ontbreken in het duurzame kantoor. In de woorden van Merosch: ‘Brain mee’ over wat minimaal van Merosch wordt verwacht als het om ambities, uitgangspunten, technieken, enzovoort gaat voor deze huisvestingsplannen. In ieder geval komen de termen gezond, circulair, volledig gelijkstroom, energieleverend, BREEAM (minimaal Excellent), GPR (minimaal een 9), en WELL (minimaal Gold) aan bod.

Voor een borrel, snacks en verschillende vellen papier voor ideeën en aanbevelingen, wordt gezorgd. Tussendoor wordt symbolisch de bouwaanvraag, met de uit te voeren aanpassingen, aan wethouder Duurzaamheid Cees Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk overhandigd. Tot slot zijn de medewerkers van Merosch fanatieke tafeltennissers en dagen zij geïnteresseerden uit voor een kleine competitie.

Aanmelden

Kunt u Merosch helpen met uw ideeën? Meld u aan via de website www.merosch.nl.
De middag duurt van 16.00 tot circa 18.00 uur en vindt plaats op de Laan van Turkenburg 4 in Bodegraven.

Reageer op dit artikel