nieuws

Sluitingsdatum enquête over EU-F-gassenverordening verlengd

Geen categorie

Sluitingsdatum enquête over EU-F-gassenverordening verlengd

De sluitingsdatum voor bijdragen aan het shecco-onderzoek naar de manier waarop de EU-F-gassenverordening bedrijven beïnvloedt is tot en met 12 augustus verlengd.

De EU F-gassenverordening is in 2015 werking getreden en heeft al veel veranderingen in de HVAC & R-industrie in Europa en daarbuiten gebracht. Om de gevolgen van de verordening te evalueren heeft shecco een online enquête opgesteld. Bedrijven die gebruikmaken van F-gassen worden uitgenodigd om deel te nemen. De uitkomsten van het onderzoek worden verwerkt in een rapport dat shecco samen met Bas Eickhout opstelt. Hij is lid van het Europees Parlement en was een van de initiatoren van de huidige F-gassenverordening. Het rapport zal later dit jaar voor het publiek beschikbaar zijn.

Deelnemers

Deelnemers uit EU-lidstaten + EVA (Europese Vrijhandelsassociatie)-landen worden uitgenodigd om mee te doen als ze een of meer van de volgende organisaties vertegenwoordigen:

• Eindgebruikers van HVAC & R-apparatuur
• Systeemfabrikanten
• Componenten- / koudemiddelleveranciers
• Ingenieurbureaus / Installatiebedrijven
• Adviesbureaus / Marketing
• Training / Research providers
• Koeltechnische verenigingen

De vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag, met een maximum aan 20 inhoudelijke vragen. Alle resultaten blijven anoniem en alleen geaggregeerde gegevens worden gebruikt. Sommige opmerkingen die u maakt, kunnen worden toegeschreven aan uw organisatie, maar alleen wanneer u aan het eind van de enquête daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

De nieuwe sluitingsdatum voor bijdragen: 12 augustus 2016.
U kunt hier de enquête invullen

Klik hier voor meer informatie over shecco.

Reageer op dit artikel