nieuws

FedEc organiseert driedaagse opleiding Energie Prestatie Advies Utiliteit

Geen categorie

FedEc organiseert driedaagse opleiding Energie Prestatie Advies Utiliteit

Minister Dijsselbloem van Financiën opende onlangs het nieuwe kantoorpand van ASR, dat het predicaat ‘Meest duurzame kantoor in Nederland’ ontving. De renovatie was een complex en integraal project en gebeurde terwijl grote delen in gebruik bleven. Het kantoor is met 85.000 m² een van de grootste kantoorgebouwen in Nederland.

Staat u ook voor de uitdaging uw utiliteitspand(en) te verduurzamen en wilt u energie besparen? Dan is een uitgebreide analyse van uw pand een noodzaak. Deze kennis kan zelf worden opgedaan. FedEC (Federatie van Energieconsultants) organiseert de driedaagse opleiding Energie Prestatie Advies Utiliteit op 29, 30 augustus en 5 september 2016. FedEC beheert www.epa-adviesplatform.nl en het kwaliteitstraject EPA-U, zit in de examencommissie en het Centraal College van Deskundigen en biedt leden EPA-U intervisie en kan zich daarmee specialist in het vak noemen.

FedEC verzorgt al enkele jaren opleidingen op het gebied van EPA. Deze opleidingen worden continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen. De driedaagse opleiding EPA-U van FedEC is gebaseerd op het Handboek EPA-U en de landelijke exameneisen, maar kent eigen accenten voor wat betreft het aanbrengen van noodzakelijke basiskennis en vaardigheden bij de deelnemer.

Meer informatie en aanmeldmogelijkheid over deze opleiding treft u hier

Bent u benieuwd naar het programma of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de projectcoördinator D.G. (Denise) Landzaat op (035) 683 88 33 of mail naar dlandzaat@fbbv.nl

Reageer op dit artikel