nieuws

Volgende vergadering EHPA is op 22 sept

Geen categorie

Volgende vergadering EHPA is op 22 sept

Noteer in uw agenda de volgende vergadering van de het EHPA Heat Pump Panel op 22 september, locatie: Rue d’Arlon 63, Brussel. Het is een goede gelegenheid om de verschillende barrières te bespreken die een goede inzet van warmtepompen in de Europese markt in de weg staan en hoe dat moet worden aangepakt.

De Europese Heat Pump Association vertegenwoordigt 110 leden uit de warmtepompindustrie en bevordert het bewustzijn en de inzet van de warmtepomptechnologie in Europa. Alle activiteiten zijn gericht op het creëren van een marktomgeving die een snellere ontwikkeling van de warmtepomp-technologie mogelijk maken, en de voordelen te stimuleren zoals efficiënte verwarming en koeling met behulp van hernieuwbare energie op Europees niveau.

Reageer op dit artikel