nieuws

Warmtepomp-congres: laatste inschrijfmogelijkheid!

Geen categorie

Warmtepomp-congres: laatste inschrijfmogelijkheid!

Morgen vindt in Veenendaal het Nederlands Warmtepomp Congres 2016 plaats. Architecten, adviseurs, installateurs, medewerkers van woningcorporaties en andere professionals die zich op duurzame woningbouw richten worden op dit congres geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op warmtepompgebied. Wie dit congres wil bezoeken om zijn of haar kennisniveau en netwerk te versterken, kan zich er vandaag nog voor inschrijven.

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres wordt actuele kennis gedeeld die onmisbaar is voor iedereen die betrokken is bij de toepassing van warmtepompen in de woningbouw. Onderwerpen die daarbij aan de hand van concrete voorbeelden voor het voetlicht komen, zijn onder andere de actuele marktontwikkelingen, financieringsmogelijkheden, veranderingen in de wetgeving, en toekomstige ontwikkelingen. Als afsluitende spreker heeft de organisatie prof. dr. ir. Jos Lichtenberg aangetrokken. Als hoogleraar aan de TU Eindhoven doet hij onderzoek naar de noodzaak tot veranderingen in de bouwsector, een onderwerp waar hij tijdens het congres een inspirerende lezing over geeft waarbij ook de rol van de warmtepomp als onderdeel van veranderprocessen aan bod komt.
Inschrijving voor het congres staat nog open, maar het aantal plaatsen is beperkt! Wie dit unieke kennisevenement bij wil wonen, kan zich vandaag nog aanmelden via de website.

Reageer op dit artikel