nieuws

EHPA Heat Pump Forum 2016 – Parijs

Geen categorie

EHPA Heat Pump Forum 2016 – Parijs

De 9e editie van het jaarlijkse Forum van EHPA (European Heat Pump Association) zal van 18-20 mei plaatsvinden in ‘Yacht de Paris’, Parijs, Frankrijk, een van de grootste warmtepompmarkten in Europa en wordt gehouden onder het beschermheerschap van het Franse ministerie van Ecologie, Duurzame Ontwikkeling en Energie.

 

 

Het EHPA Heat Pump Forum 2016 vestigt de aandacht op het onderschatte potentieel van warmtepomp-technologie en kijkt naar succesvol Europees en nationaal klimaat- en energiebeleid dat profiteert van warmtepompen.

Programma

Bekijk hier het geactualiseerde programma.

Het evenement zal met name ingegaan op:
• nieuwe bedrijfsmodellen voor verwarming en koeling met lage emissie
• succesvolle koppeling van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie
• de huidige ontwikkeling van de warmtepompmarkt in Europa
• een technische sessie over warmtepompen in verschillende sectoren industrie en de markt van natuurlijke koudemiddelen
• de resultaten van het project GreenHP

Vooraanstaande vertegenwoordigers 

Tijdens het forum kunnen deelnemers vooraanstaande vertegenwoordigers te ontmoeten van de Franse regering, de Europese Commissie, nationale en Europese beleidsmakers, warmtepompfabrikanten, fabrikanten van componenten, onderzoeksinstellingen.

Klik hier voor alle informatie (o.m. registratie) over het EHPA Heat Pump Forum 2016

Reageer op dit artikel