nieuws

NIBE lanceert vernieuwde site

Geen categorie

NIBE lanceert vernieuwde site

NIBE Energietechniek lanceert een volledig vernieuwde website. De site heeft een nieuwe techniek, vernieuwde structuur, een extra rubriek ‘referentieprojecten’  gekregen en is volledig reponsive.

“De afgelopen maanden is er door ons hele team hard gewerkt”, vertelt marketing manager Mariëlle van Gils. “Er is dan ook geen sprake van een periodieke update, maar écht van een volledig vernieuwde website die ontworpen is in de jongste internationale NIBE-huisstijl. Daarnaast is de navigatie overzichtelijker geworden, terwijl ook de techniek achter de website nieuw is. We maken namelijk gebruik van het universele online platform waarop uiteindelijk de websites van alle NIBE-vestigingen wereldwijd zullen draaien.”

Vernieuwde site

De website biedt productinformatie over onze warmtepompen, boilers, warmte- en koudedistributieunits en zonlichtsystemen. Nieuw is daarnaast het overzicht van referentieprojecten.

Reageer op dit artikel