nieuws

Energiedialoog voor verdere energietransitie

Geen categorie

Energiedialoog voor verdere energietransitie

De Rijksoverheid wil 14 procent duurzame energie in 2020 en een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Maar hoe? Daarvoor start de overheid een energiedialoog over de verdere energietransitie.

Tijdens de energiedialoog bieden de deelnemers essentiële input voor de beleidsagenda ‘Op weg naar een Energie Duurzaam Nederland in 2050’ dat in het najaar van 2016 verschijnt. De dialoog zelf gaat in op dilemma’s en thema’s die uit het Energierapport 2015 komen.

>> TIP: Wil u deelnemen? Schrijf in via info@energietoekomst2050.nl
>> Lees ook ‘Extra maatregelen nodig voor energieakkoord 2020’

Welke kennis is er al? In het SER Energieakkoord hebben overheden en bedrijven al eerder energie-afspraken gemaakt hoe verduurzaming te realiseren. De Raad voor de Leefomgeving heeft in september 2015 advies uitgebracht over het verduurzamen van Nederland.

Reageer op dit artikel