nieuws

Aangenaam, Nathan is mijn nieuwe naam

Geen categorie

Aangenaam, Nathan is mijn nieuwe naam

Nathan Group, een totaalaanbieder van hoogwaardige projecten, systemen en producten in duurzame klimaattechnologie, doopt het bedrijf om tot ‘Nathan’. Ook voegt de organisatie vijf onderdelen samen tot twee nieuwe bedrijfsonderdelen: Nathan Systems BV en Nathan Projects BV.

Nathan Systems bestaat uit het voormalige Nathan Import/Export en vervult de rol van geautoriseerd fabrieksagent/importeur van onder andere de merken Uponor en alpha innotec. Nathan Projects is ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige bedrijfsonderdelen Thermo Actief Benelux, ThermoPlus, ThermoDynamic en Lowergy Concepts.

Aangenaam, Nathan

Het bedrijf is continu in beweging. Het bouwt zelfs een nieuw pand in de gemeente Zevenaar. Onder andere door het gebruik van betonkernactivering voor verwarming en verkoeling, warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning en zonwerende triple beglazing werkt men naar een energie nul-concept toe. De planning is dat de Nathan-medewerkers van de locatie in Duiven medio 2017 zullen verhuizen naar het nieuwe pand in Zevenaar.

Reageer op dit artikel