nieuws

NIBE breidt buitendienst uit

Geen categorie

NIBE breidt buitendienst uit

Met ingang van 1 januari breidt NIBE haar buitendienst uit, onder meer vanwege de aanhoudende groei van haar activiteiten op het gebied van warmte- en koudedistributie.

Daarnaast verwacht NIBE met een versterkte buitendienst nog beter te kunnen inspelen op de toenemende behoefte aan advies op maat.

Landelijke Sales Engineer Projects

Erik Numan – momenteel Sales Engineer Rayon West – krijgt heel Nederland als werkterrein en gaat zich met name toeleggen op het adviseren bij maatwerkoplossingen voor grotere projecten en het begeleiden van complexe aanvragen op het gebied van warmte- en koudedistributie.

Rayon West

Sales Engineer Rob van Bergenhenegouwen verlaat Rayon Zuid en neemt de werkzaamheden van Erik Numan over. In zijn nieuwe rayon wordt Rob met name verantwoordelijk voor de groothandels en de lokale installateurs. Daarnaast zal hij zich actief toeleggen op het uitbreiden van het relatiebestand.

Rayon Zuid

Rayon Zuid wordt overgenomen door Sales Engineer Rob van Oorschot, die al vijf jaar bij NIBE werkt als Inside Sales Employee en in die functie veel ervaring met het NIBE productassortiment heeft opgebouwd. Tot het moment dat er een opvolger voor hem is gevonden, vervult Rob zijn nieuwe functie voor drie dagen per week.

Bron: NIBE

Reageer op dit artikel