nieuws

Jury maakt zich op voor VSK Awards 2016

Geen categorie

Jury maakt zich op voor VSK Awards 2016

De installatiebranche heeft de sleutel in handen om de Nederlandse samenleving te helpen ambities op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en zorg waar te maken. Innovaties zijn hiervoor onmisbaar. De uitreiking van de VSK Awards zet hier nog eens de schijnwerpers op. Goede innovaties zijn echter niet alleen op de toepassing gericht. Ze hebben ook oog voor de monteur.

 

 

Tot en met maandag 16 november kunnen bedrijven hun producten en toepassingen inzenden voor de VSK Awards 2016. Direct daarna kan de jury haar werk beginnen, zodat tijdens de 2016 editie van de VSK (van 2 tot en met 5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht) de winnende innovaties bekend gemaakt kunnen worden. Om het belang van de VSK Awards voor de installatiebranche te onderschrijven, zit voor het eerst een installateur in de jury, Martijn Verspeek. Hij leidt samen met zijn vader een installatiebedrijf in Valkenswaard. In enkele jaren tijd is dit gegroeid naar 12 medewerkers. Hij vindt de awards belangrijk om innovaties onder de aandacht van de installateurs te brengen.

De VSK Awards
De VSK Awards 2016 worden toegekend in de categorieën Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken. Inzenden kan tot en met maandag 16 november. De vakjury selecteert eerst de genomineerde inzendingen. Bezoekers kunnen de eerste twee beursdagen hun stem uitbrengen op hun meest favoriete produkt.

Stemmen

Er kan tijdens de beurs gestemd worden. Woensdag einde van de beursdag worden de winnaars bekend gemaakt.
De VSK 2016 vindt plaats van 2 tot en met 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht.

Klik hier voor het gehele artikel over de VSK Awards.

Reageer op dit artikel