nieuws

Klimaatthermostaat voor twee verwarmingszones en koeling

Geen categorie

Klimaatthermostaat voor twee verwarmingszones en koeling

Itho Daalderop heeft een tweetal nieuwe draadloze thermostaten binnen het spIDer pakket geïntroduceerd. 

Door de komst van deze thermostaten wordt het mogelijk om met de spIDer klimaatthermostaat twee verwarmingszones aan te gaan sturen.

Standaard bestuurt spIDer de cv-ketel via een bedrade aansluiting (alle merken cv-ketels met een OpenTherm protocol). Door het toevoegen van een draadloze ketelmodule kan met spIDer nu ook een tweede verwarmingszone aansturen. Bediening van beide zones kan zowel via de app als via het web.

spIDer

Met spIDer kon al de lucht/ water warmtepomp HP Cube worden bediend. Bediening kan handmatig of via een klokprogramma dat via de app of het web wordt ingesteld.

Klimaatthermostaat

spIDer is een klimaatthermostaat voor een gezonde en comfortabele woning, die inzicht geeft in het energieverbruik. Ook buiten de deur, met de speciale app op een smartphone of tablet. spIDer is de enige slimme thermostaat die ook de ventilatie regelt en terugkoppeling geeft over de kwaliteit van de binnenlucht. Daarnaast is men met spIDer onafhankelijk van een energieleverancier en is er geen abonnement of contract nodig.

Reageer op dit artikel