nieuws

EKO.E range ontvangt BREAAM-score

Geen categorie

EKO.E range ontvangt BREAAM-score

De EKO.E range van Western Airconditioning heeft een BREEAM-score. Dat betekent dat de EKO.E kan worden toegepast voor duurzame vastgoedobjecten.

In POL1 (GWP van koudemiddelen voor klimatisering) wordt 1 punt toegekend. Daarnaast wordt ook 1 punt toegekend bij POL2 (Voorkomen van lekkages van koudemiddelen).

EKO.E

Begin 2015 lanceerde Western Airconditioning een nieuwe range lucht-water warmtepompen en luchtgekoelde waterkoel-machines met het volledig natuurlijke koudemiddel R290. Deze EKO.E range omvat in totaal 22 modellen.

ODF en GWP

De range is leverbaar in een koelvermogen van 8 tot 310 kW. De mogelijkheid bestaat de units te leveren met een hydromodule inclusief pomp en buffervat. Tevens is de unit verkrijgbaar in een vrijekoeling-uitvoering. Permanente lekdetectie maakt standaard onderdeel uit van de levering. R290 beter bekend als propaan heeft een ODF waarde van 0 en een GWP waarde van 3.

Reageer op dit artikel