nieuws

Sluitingsdatum abstracts Gustav Lorentzen-conferentie nadert

Geen categorie

De sluitingsdatum voor de abstracts van de 12e Gustav Lorentzen-conferentie nadert. De deadline is op 1 oktober 2015. 

Sluitingsdatum abstracts Gustav Lorentzen-conferentie nadert

De projectcommissie heeft belanghebbenden uit de hele wereld uitgenodigd om de nieuwste onderzoeksresultaten en technologische ontwikkelingen over natuurlijke koudemiddelen te bespreken. De conferentie wordt gehouden op de Heriot-Watt University in Edinburgh van 21 – 24 augustus 2016. De conferentie richt zich uitsluitend op natuurlijke koudemiddelen – CO2, ammoniak, koolwaterstoffen, lucht en water, zoals dat ook het geval was bij de vorige edities.

Abstracts

Potentiële sprekers, die graag hun onderwerpen over natuurlijke koudemiddelen presenteren, wordt gevraagd hun 150-woorden abstract vóór de sluitingsdatum van 1 oktober in te dienen. ‘Final papers’ moeten uiterlijk op 30 januari 2016 ingediend zijn. Van de auteurs wordt verwacht dat zij op de conferentie hun papers persoonlijk presenteren.

Gustav Lorentzen-conferentie

De conferentie richt zich op de factoren en technologieën die de toekomstvisie van natuurlijke koudemiddelen sturen. Het evenement wordt verdeeld in drie parallelle sessies: natuurlijke vloeistoffen, duurzaamheid met natuurlijke werkfluïda en alternatieve cycli.

Belangrijk

Bron: ammonia 21

Reageer op dit artikel