nieuws

PHOE: Post-HBO opleidingen starten binnenkort

Geen categorie

PHOE: Post-HBO opleidingen starten binnenkort

“Tegengaan van klimaatverandering en verduurzaming van de economie zijn de grote, overkoepelende thema’s. De gevolgen voor toekomstige generaties zijn heel direct en concreet”, aldus Zijne Koninklijke Hoogheid Willem Alexander tijdens de troonrede van dinsdag 15 september jongstleden. Deze herfst starten weer nieuwe Post-HBO opleidingen.

De stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE), een samenwerkingsverband van hogescholen, universiteiten, onderzoeksinstellingen en de energieberoepsvereniging zorgt voor goede kennis over energie om daadwerkelijk de juiste overwegingen en rendabele keuzes te maken. De stichting PHOE heeft ruim 25 jaar op Post-HBO-niveau diverse opleidingen, waar praktijk en theorie met elkaar worden afgewisseld.

Opleidingen

Deze herfst starten de onderstaande post-HBO opleidingen:
– Energiebeheer (21 modules inclusief twee tentamens, start op 26 oktober)
– Duurzame energie (8 modules inclusief tentamen, start op 27 oktober)
– Inkoop van energie (13 modules inclusief tentamen, start op 28 oktober 2015)

Alle opleidingen hebben een Post HBO-status en worden afgesloten met een tentamen. Onder voorwaarden is er na het behalen van uw diploma, soms aangevuld met een Schakelcursus, toegang tot de Examenopleiding Energieconsulent, waarmee u de titel Register Energie Adviseur (rea) kunt aanvragen.

Voorlichtingsstand

Heeft u nog speciale vragen? Wilt u de lesstof inzien, specifieke vragen stellen of lijkt het u interessant om een voormalig deelnemer te spreken? Kom naarde F&B stand op de Energievakbeurs van 6 t/m 8 oktober in Den Bosch.

Reageer op dit artikel