nieuws

Up-to-date energie-informatie op de Berlijnse Energiedagen

Geen categorie

Up-to-date energie-informatie op de Berlijnse Energiedagen

De Berlijnse Energiedagen geven weer up-to-date informatie over energie-efficiëntie. Daarbij is 2015 een belangrijk jaar voor de verwarmingsindustrie, want op 26 september wordt het EU-energielabel voor verwarmingstoestellen ingevoerd. 

Met het energielabel is op één oogopslag zichtbaar welke verwarmingstoestellen energiezuinig zijn. De warmtepomp is de enige technologie om consequent de hoogste labelklassen van A + naar A +++ te bereiken. Op het Bundesverband Wärmepumpe-event ‘EU-energielabel: Verwarming is in het groenbereik’ belichten de sprekers de mogelijkheden en voordelen van het label voor de warmtepompindustrie.

EU-energielabel

Het evenement van het BWP is gratis, maar registratie is verplicht. Het programma van de Berlijnse Energiedagen staat online. De dagen zijn van 27 tot en met 29 april.

Berlijnse Energiedagen

Naast de Energiedagen vindt ook de vakbeurs Energie-ImpulsE plaats in het Ludwig Erhard Haus in Berlijn. Hier presenteren veel bedrijven en verenigingen zich die aanwezig zijn in de energie-industrie. Ook de BWP is aanwezig met een stand en informeert onder meer over rechten en plichten van het nieuwe EU-energielabel en de impact van de recente Energy Saving verordeningswijzigingen.

Reageer op dit artikel