nieuws

Verwarming en koeling centraal bij conferentie in Brussel

Geen categorie

Verwarming en koeling centraal bij conferentie in Brussel

Bij de conferentie ‘Heating and cooling in the European energy transition’ in Brussel staan de sectoren verwarming en koeling centraal. Middels 

verschillende workshops en lezingen zullen sprekers de sector verwarming en koeling uitgebreid verkennen en de klimaat- en energiedoelstellingen toelichten.

De conferentie is van 26 tot en met 27 februari. Tijdens de conferentie zal het debat vooral gaan over een mogelijke consensus om een volledige deelname van de verwarming- en koelingssector in de energietransitie te garanderen. Deze sectoren zijn namelijk goed voor de helft van het energieverbruik in de Europese Unie.

Klimaat- en energiedoelstellingen

Ook biedt de conferentie gelegenheid om diverse professionals uit de sectoren te spreken over de problemen waarmee de sector verwarming en koeling geconfronteerd wordt. Bijvoorbeeld: Europese en nationale beleidsmakers, vertegenwoordigers van de industrie , bedrijven en representatieve organisaties van consumenten, professionele organisaties, NGO’s, lokale en nationale overheden, universiteiten, onderzoeksinstellingen en relevante internationale organisaties.

Side events die betrekking hebben op het onderwerp van de conferentie zijn voor woensdagmiddag 25 februari 2015 georganiseerd.

Informatie

– Toegang is vrij, registratie is verplicht
– Locatie:  Karel de Grote-gebouw, rue de la Loi/Wetstraat 170 -1049 Brussel
– Email: heating&cooling.in.eu@cecoforma.com

Reageer op dit artikel