nieuws

Nieuwe webshop Mitsubishi Electric/Alklima bv biedt supersnelle service

Geen categorie

Nieuwe webshop Mitsubishi Electric/Alklima bv biedt supersnelle service

Tijdens de Installatievakbeurs Hardenberg medio september wordt de gloednieuwe webshop van Mitsubishi Electric/Alklima bv gelanceerd. Via deze website kunnen partnerinstallateurs 24/7 onderdelen bestellen die dan de volgende werkdag worden geleverd.

Het volledige assortiment is online beschikbaar, van complete klimaatsystemen tot onderdelen en montagematerialen. Daarmee is Alklima totaalleverancier met het comfort van alle producten en adviezen op één adres, gelijktijdige levering en één overzichtelijke factuur.

De productiviteit van een installateur hangt voor een groot deel samen met een goede logistiek. De nieuwe webshop van Mitsubishi Electric/Alklima bv rekent af met allerlei verschillende aanvoerlijnen. Op één adres bestellen en direct alles in huis, dat is samenwerken met meerwaarde. Zo zijn alle elementen opgenomen van het Mitsubishi Electric VRF systeem, een compleet klimaatsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warmtapwater. Maar ook de RAC Room Airconditioners, Mr. Slim Package Airconditioners, en Jet-Towel hands-in handendrogers. Aangevuld met koelleidingen, Big foot-systemen, condenswaterpompen, montagematerialen, gereedschappen, aansluitmaterialen en koudemiddelen.

Exclusief voor partnerinstallateurs
De webshop is bereikbaar via alklima.nl/webshop of via de knop op de homepagina van alklima.nl. Zonder account is het mogelijk om het volledige assortiment te bekijken met uitzondering van prijsinformatie. Met een inlogcode, die partnerinstallateurs online of per mail bij Alklima kunnen aanvragen, zijn de prijzen zichtbaar en kan er besteld worden. Afnemerskortingen worden automatisch toegepast. Alle producten zijn in principe uit voorraad leverbaar, en voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Er geldt geen minimumafnameverplichting; boven € 125,- exclusief btw is de levering franco.

Over Mitsubishi Electric/Alklima bv
Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Levering gebeurt uitsluitend via installatiebedrijven die STEK- en F-gassen gecertificeerd zijn. Daarnaast is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties.

Alklima neemt met het Mitsubishi Electric-assortiment deel aan Installatievakbeurs Hardenberg die op 9, 10 en 11 september plaatsvindt (hal 5, stand 531).

Reageer op dit artikel