nieuws

CO2-warmtepompen en hoogrendement WTW-units

Geen categorie

CO2-warmtepompen en hoogrendement WTW-units

Energiezuinigheid staat centraal bij Airview Luchtbehandeling tijdens de Energiebeurs 2014. Airview Luchtbehandeling zal drie nieuwe producten presenteren welke gericht zijn op energiebesparing en hergebruik van energie.

Allereerst presenteert Airview Luchtbehandeling de HP90 warmtepompen op basis van het natuurlijke en duurzame koudemiddel CO2 (R744). Deze warmtepompen zijn speciaal ontworpen voor de energiezuinige productie van grote hoeveelheden warm tapwater in commerciële en industriële situaties.

De HP90 CO2 warmtepompen zijn ontworpen om wateruittredetemperaturen tot 90°C te realiseren, en leveren tot een buitenluchttemperatuur van -20°C een gegarandeerde wateruittredetemperatuur van minimaal 60°C. De energiezuinige werking van de warmtepompen komt tot uitdrukking in de zeer hoge COP tot 7,0 en de EIA-subsidiemogelijkheid.

Tevens zullen op de stand een tweetal hoogrendement WTW-units opgesteld staan: een met warmtewiel uitgevoerde unit, type ROTOR H-EC  met 75-90% warmteterugwinning, voor toepassing in de utiliteit en een met polypropyleen kruisstroomwisselaar uitgevoerde unit, type REVERSUS met >90% warmteterugwinning, voor toepassing in woningen.

Airview Luchtbehandeling BV | http://www.airview.nl/
Energiebeurs 2014 | Stand 01.D081

Reageer op dit artikel