nieuws

Transport van warmte per schip

Geen categorie

Transport van warmte per schip

Op 1 april gaat de SDE+ 2014 open. Deze steunregeling is van essentieel belang voor duurzame warmteproductie. Kom op 19 maart naar de voorlichtingsbijeenkomst bij KIVI in Den Haag om inzicht te krijgen in de regels voor 2014. Sander Lensink van ECN zal in een presentatie ingaan op de ontwikkeling van de SDE+ op de langere termijn.

Op deze bijeenkomst van de projectgroep biomassa & wkk in samenwerking met de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland en provincies wordt ook energie in het Europees innovatieprogramma Horizon 2020 behandeld. In het lustrumnummer van het Warmtenetwerk Magazine kunt u lezen welke calls belangrijk zijn voor warmte en koude.

DWA zal een mooi voorbeeld van innovatie presenteren: transport van warmte per schip. Deze ontwikkeling is genomineerd voor de Vernufteling 2014.

Tenslotte zullen een aantal provincies hun energiefondsen presenteren op 19 maart bij KIVI.
Schrijf u nog snel in voor deze workshop energiefondsen op www.biowkk.eu als u plannen hebt voor duurzame warmte en/of innovaties.

Reageer op dit artikel