nieuws

Heat Pump Programme is nu lid van BUILD UP

Geen categorie

Heat Pump Programme is nu lid van BUILD UP

Het IEA HPP (International Energy Agency – Heat Pump Programme) is nu lid van het BuildUp-initiatief. Het Heat Pump Programme is uitgenodigd om partner te worden van de Europese opbouw van het initiatief, dat oorspronkelijk werd opgericht om de EU-lidstaten te ondersteunen bij de uitvoering van de energieprestatie van gebouwen (Energy Performance of Buildings Directive – EPBD).

Warmtepompen hebben in dit opzicht uiteraard veel bij te dragen. Zo waren de potentiële voordelen van warmtepompen voor lage-energiegebouwen de focus van het onderzoek van het Heat Pump Centre zoals duidelijk wordt in de Annexes A32 en A40 van het Heat Pump Programme.

HPP is er trots op te zijn uitgenodigd, en kijkt uit naar gebruikmaking van dit nieuwe kanaal voor het verspreiden van haar waardevolle warmtepompinformatie. Het *BUILD UP web portal is bedoeld om de voordelen van Europa’s collectieve kennis over vermindering van energieverbruik in gebouwen voor alle relevante doelgroepen door te geven. Het wil nieuwe beroepsbeoefenaren en beroepsorganisaties samenbrengen en hen motiveren om de beste werkmethoden en kennis, instrumenten en bronnen uit te wisselen.

Reageer op dit artikel