nieuws

Conpro levert glycolen uit voorraad

Geen categorie

Conpro levert glycolen uit voorraad

 

Conpro condensorbescherming uit Dordrecht is al jaren een vertrouwd partner voor levensduurverlengend onderhoud aan klimaatinstallaties. Behalve deze dienstverlening levert Conpro ook energiedragers zoals ethyleen- en propyleenglycol. Uniek hierin is dat Conpro voorraadhoudend is in geinhibiteerde energiedragers. Door de toevoeging van diverse additieven bent u niet alleen beschermd tegen vorst, maar ook tegen verzuring van het systeem, waardoor corrosie wordt voorkomen.
Het leveringsprogramma en de bijhorende dienstverlening zijn uitgebreid, de producten kunnen puur of in elke mengverhouding uit voorraad worden geleverd. Behalve de levering van de producten levert Conpro ook de dienst om de glycolen in de betreffende systemen in te pompen. Uw systeem wordt dan ontlucht en op bedrijfsdruk bedrijfsklaar opgeleverd. Veder kan Conpro ook voorzien in waterbemonstering en het afvoeren van oude water/glycolmengsels.

Reageer op dit artikel