nieuws

Carrier ontwikkelt Benelux managementstructuur

Geen categorie

Corné Wille, de huidige Managing Director van Carrier Airconditioning Benelux BV, zal na een succesvolle loopbaan van ruim 40 jaar eind 2012 met pensioen gaan. Huidig Managing Director van Carrier Refrigeration Benelux BV, Frank Winters, zal het leiderschap overnemen van Carrier Airconditioning Benelux BV.

Zijn focus zal liggen op het duiden van synergieën in de markt om ervoor te zorgen dat de verkoop- en serviceorganisaties optimaal gepositioneerd zijn om zo Carrier klanten best-in-class oplossingen te bieden op de meest efficiënte manier. Winters wordt vanuit Carrier Airconditioning Benelux BV operationeel ondersteund door Dick van Giezen, Director Marketing & Sales Commercial Systems en Peter Vermeule, Director Service & Parts.

Informatie over Carrier Corporation

Carrier is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier leveren duurzame oplossingen, geïntegreerde energie-efficiënte producten, gebouwbeheerssystemen en energiediensten aan residentiële, zakelijke en industriële klanten, de retail- en transportsector en de voedselindustrie. Opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning – verbetert Carrier ons leefmilieu door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen. Carrier is een onderdeel van UTC Climate, Controls & Security Systemen, een onderdeel van United Technologies Corporation, een toonaangevend concern voor de lucht- en ruimtevaartsector en gebouwen en industrie wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek www.carrier.nl

Reageer op dit artikel